Mesaje de Crăciun în versuri, care-ţi aduc noroc în 2014

| 24 dec, 2013

Mesaje de Crăciun, iată o modă care rafinează an de an. De la simplul și tradiționalul Crăciun fericit!, s-a ajuns la mesaje de Crăciun atent elaborate, gândite special să fie trimise prin SMS sau să amuze adresantul.

Mesaje de Crăciun

A trimite prietenilor și cunoscuților mesaje de Crăciun a devenit o adevărată modă în ultimii ani. Iată câteva sugestii de mesaje de Crăciun.

 • ”Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !”

 • ”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nouplin de împliniri!”

 • ”De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

 • Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cubucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

 • Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. CRĂCIUN FERICIT!

 • ”Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

 • ”Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

 • ”Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!”

 

Mesaje de Crăciun - în versuri

Pe la colţuri unii spun, Că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o să vină, Să vă aducă în pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, Să vă aducă mult noroc!

Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.

Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!

 

Mesaje de Crăciun - haioase

 • Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

 • Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

 • E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară...prin zăpadă Moşul zboară ? ...Ni se trage de la vin

 • Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

 • Căţeluş cu păru' creţ, să ai jeepu' în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

 

Superstiţii de sărbători:

1. Nu purta încălţăminte nouă

Ţi-ai cumpărat o nouă pereche de ghete? Nu inaugura purtarea lor chiar în ziua de Crăciun, deoarece îţi alungi norocul.

2. Nu da bani cu împrumut

Dacă vrei să ai noroc în 2014, nu da bani cu împrumut, nici de Crăciun, nici de Anul Nou.

3. Pune o nucă şi un bănuţ în apă

În ziua de Crăciun, aşază o nucă şi un bănuţ în apa cu care te speli pe faţă. Se spune că vei avea noroc tot anul şi vei fi sănătoasă.

4. Oferă un cadou

În ajunul Crăciunului, trebuie să oferi un cadou oricât de mic, dacă vrei să ai noroc în anul care vine.

5. Nu lasa o altă persoană să închidă uşa

De Crăciun, superstiţia spune că nu este bine să laşi pe altcineva să închidă uşa, întrucât îţi poate alunga norocul. Închide-o singură.

6. Agaţă vâsc la uşi

Vâscul este considerat aducător de noroc în dragoste, dar şi pe alte planuri. De Crăciun, agaţă crenguţe de vâsc la uşi, de lustră sau aşază-le pe masa festivă, iar de Revelion, sărută-ţi persoana iubită sub aceste crenguţe.

7. Aşază mac şi usturoi pe masă

Conform unei superstiţii din bătrâni, de Crăciun trebuie să aşezi câte un căţel de usturoi şi să presari puţin mac în colţurile mesei, pentru a ţine norocul în casă şi a te feri de deochi, invidie sau gânduri rele.

8. Mătură pragul casei

Se spune că dacă mături pragul casei în ajunul Crăciunului, vei avea noroc în anul care vine şi-ţi va merge bine pe toate planurile.

9. Primeşte colindători

Chiar dacă nu se mai colindă ca pe vremuri, tot este bine să primeşti colindători, deoarece cântecele de Crăciun transmit urări de sănătate, noroc, belşug şi împlinirea dorinţelor.

10. Aşază busuioc pe masă


De Crăciun, aşază pe masa festivă un fir de busuioc. Se consideră că aduce noroc şi prosperitate.

11. Păstrează bani la tine

De Anul Nou, superstiţia spune că trebuie să ai la tine o sumă de bani, dacă vrei să ai noroc şi prosperitate în 2014.

12. Primeşte un bărbat brunet în casă

În prima zi din 2014, ar fi bine să te asiguri că prima persoană care îţi trece pragul casei este un bărbat brunet. Se spune că aduce noroc şi atrage prosperitatea.

13. Nu arunca gunoiul

Pentru a avea noroc în 2014, în prima zi a Anului Nou nu trebuie să arunci nimic din casă, nici măcar gunoiul.

14. Mănâncă linte şi carne de porc, dar nu mânca pasăre

Se spune că dacă mănânci linte şi carne de porc de Anul Nou, vei avea noroc tot anul. În schimb, nu este bine să mănânci carne de pasăre, deoarece la fel ca găina, şi tu vei scormoni după noroc şi bunăstare tot anul.

15. Ai grijă să nu spargi nimic de Anul Nou

În ziua de Anul Nou, trebuie să ai grijă să nu spargi nicio farfurie şi niciun pahar, dacă vrei să ai noroc şi să-ţi meargă bine tot anul.

16. Poartă lenjerie roşie de Revelion

Culoarea roşie este aducătoare de noroc, mai ales în dragoste, aşa că de Anul Nou poartă o lenjerie roşie nouă.

17. Nu strânge masa în noaptea de Anul Nou

Conform unei superstiţii vechi, dacă vrei să ai noroc pe toate planurile în 2014, nu trebuie să strângi masa festivă în noaptea de Anul Nou. Lasă bucatele pe masă până dimineaţa.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ