Mesajul DUR al actorului Florin Zamfirescu către clasa politică: Strada urlă, porcul râmă. Asta trăim

| 12 noi, 21:46

Actorul Florin Zamfirescu şi-a manifestat supărarea într-o scrisoare deschisă, nemulţumit de deciziile parlamentarilor din ultimele zile, în ciuda protestelor din ultimele zile. Artistul cere pedepse "exemplare" pentru cei care au încălcat legea, de asemenea solicitând şi confiscarea averilor ilicite.

Actorul cere sentinţe foarte dure pentru cei care vor fi găsiţi vinovaţi de către justiţie. În plus, acesta îl atacă şi pe președintele Klaus Iohannis care "gândește profund" în timp ce "corabia se scufundă".

Citeşte şi:  Tudor Chirilă: Consultările de la Cotroceni sunt inutile. Strada nu se poate organiza într-un timp atât de scurt

"Apel disperat și inutil...

Nu sunt și nu voi fi politician! Dar nici prost nu sunt... Ni se vorbește de "restructurări", de "democrație originală", ni se arată cât de complicat este totul...

Când de fapt este foarte simplu: punctualitate, corectitudine, responsabilitate, indiferent de cine este la putere. Adaug și patriotism!

Sancțiuni exemplare pentru corupți, în regim de urgentă! Cine fură azi un ou, ieri a furat... un bou! Confiscare!

Mergi in Parlament nu pentru drepturi, ci pentru a sluji țara. Punct! Pentru asta renunți la orice altceva, chiar și la somn! Oribilului traseism politic! Azi esti alb, maine roșu? Și alegătorii tăi?

Contracte schimbate prin "acte adiționale"? Furt, incapacitate, șmecherie! Stop! Din anii 90 nu mai avem ștanță pentru aur, fiindcă nu mai avem ce extrage. Minele se închid, dar in jurul lor roiesc "șacalii" alogeni". Sunt idioți? Ei, sau guvernanții, in frunte cu Guvernatorul?

Dacă "mai este aur" de ce nu noi? Dacă "nu mai este", de ce ei? PIB-ul nostru provine, majoritar, din vânzări și chirii... Țara bogată permite asta. Dar când vor seca? Producții nu putem face? Șomerii nu pot lucra?

Să trimiți în șomaj mineri, cu salarii în avans, în loc să-i recalifici pentru șosele și autostrăzi, este furt național! Să întreții pe bani publici o cohorta de pușcăriași fără să recuperezi cele furate, este cârdășie!

Toți "fac pe proștii" și merg înainte ca porcii când râmă... Pe sub garduri, pe sub legi!

Strada urlă, porcul râmă. Asta trăim. Președintele gândește profund... Și Corabia se scufundă", a scris actorul, conform expunere.loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 14:50
STALIN
LABAGIUL ASTA,FIU DE POPA HOT
A FACUT IATC,GRATIS.STATUL SOCIALIST-NU COMUNIST,CUM SPUN TOTI TEMBELII
I-A DAT LOC DE MUNCA IN PROVINCIE-CU CASA-,APOI A VENIT LA TEATRUL GIULES
TI,CU LEAFA DE 2500 LEI.MILOGUL ASCUNDE COLABORARILE,PE BANI FRUMOSI-,CU CINEMATOGRAFIA-ROL PRINCIPAL,CAM 50.OOO LEI-,TELEVIZIUNE,RADIO SU
SANELE,TURNEE,VACANTA 3 LUNI-PLATITA INAINTE.LA 1 OCT.INCEPEA STAGIU-
NEA,JUCA 3 ROLURI/LUNA LA TEATRU.RESTUL CIUBUCURI SI ZILE LIBERE.BA,AC
TORASILOR DE MAMALIGA ,NU MAI FACETI PE MILOGII.UNDE AI TU CONACUL? IN
RAHOVA,PANTELIMON,COLENTINA.? NU.!!!!.LA MOSIA TA ,PLUS CASA POPEI DIN
VALCEA.JEGOSULE,JUCAI ROLURI DE TINERI UTECISTI.DUTE DRACULUI DE MUSCA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ