MESAJUL LUI VICTOR PONTA din Asia: Regret profund această decizie

| 30 apr, 21:52

Premierul Victor Ponta se află, pentru câteva zile, într-o vizită de lucru în zona Golfului Persic! După întâlnirea cu Regele Arabiei Saudite, Ponta a aflat că PNL nu vor revizuirea Constituției cât timp PSD este la guvernare. Premierul a reacționat imediat după anunțul Alinei Gorghiu.

”Regret profund faptul ca liderii PNL au anuntat oficial ( dupa ce negasera cu indarjire cateva saptamani) ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei! Este o masura total gresita, inca o dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune a actualei conduceri a PNL, care afecteaza fiecare cetatean. As oferi doar doua motive

1 . Nu poti reforma statul roman (sa respecti standardele europene , sa previi conflictele institutionale, sa adaptezi imunitatile sau sa facilitezi confiscarea bunurilor ilicite, etc) fara sa aduci modificarile necesare la Constitutie.

2. Parlamentarii liberali ( spre deosebire de noii lor colegi si frati pedelisti) au fost alesi in Decembrie 2012 pe baza promisiunii asumate de a revizui Constitutia! Inca o razgandire, inca o pacaleala, inca o dovada de miopie politica din partea lor - iar in 2016 vor cere iar votul cetatenilor dupa ce au uitat tot ce au promis in 2012!

Sper ca mintea de pe urma sa ii ajute pe liderii PNL sa revina asupra acestor decizii total eronate!

Romania are nevoie de o Constitutie modernizata!!!”, e mesajul lui Victor Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ