Mesajul preşedintelui Iohannis DESPRE CEL MAI MARE CAZ DE CORUPŢIE din ROMÂNIA. Ce spune PREŞEDINTELE despre DOSARUL GREBLĂ

| 22 ian, 19:20

Klaus Iohannis a lansat cel mai dur mesaj al său de când a fost numit președinte al României. Preşedintele spune că responsabilă pentru situația economică a României este corupția generalizată.

"Eu nu fac politică pentru persoane, eu fac politică pentru România. Îmi doresc ca la sfârșitul mandatului meu să putem afirma că a dispărut corupția generalizată. România are un potențial enorm, dar corupția ne ține în loc, trebuie să scăpăm de ea și, în primul rând, de corupți", a postat preşedintele Klaus Iohannis pe reţelele de socializare.

 

Mesajul dur al preşedintelui Iohannis vine în contextul începerii urmăririi penale a judecătorului CCR, Toni Greblă, a parlamentarilor Iulian Iancu și Lucian Șova pentru trafic de influență și constituirea unui grup infracțional organizat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 ian, 21:00
liviuioan
RARES--MALDIVE --tv
Bogdan--e sub acoperire---HALALA CONSILERI--Un mesaj important mai ales acum ai scapat de o --GREA POVARA---se da la---TELEVIZIUNEA NATIONALA---sa vada toata prostimea , nu numai cei ce iubesc--INSOLVENTA .
22 ian, 20:57
.UN CONTRIBUABIL SPUNEA:
nu cred ca in romania poate fi eliminata coruptia tocmai din cauza ca e generalizata asa ca reforma partidelor politice nu e decit un vis care daca s-ar implini ar insemna sa se destrame intreaga clasa politica corupta sa se formeze o alta cu oameni noi si tineri care nu au fost nici activisti ai pcr si nici nomenclaturisti sau securisti dar nu cred ca asa ceva este posibil intr-un singur mandat si intr-o tara ca romania oricit de mult am dori

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ