Metoda inedită a preotului din cea mai bogată localitate din România de a-şi atrage enoriaşii

| 14 noi, 2013

Biserica din cea mai bogată localitate din România este intens promovată pe Facebook de preot, care încearcă să atragă enoriaşi. Preotul postează poze amuzante, cu umor macabru, încercând să se adapteze la reţelele sociale şi să aducă enoriaşii de pe reţelele sociale la Biserică.

Localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, a fost construită practic de oamenii bogaţi din Timişoara, care s-au refugiat în această comună şi şi-au ridicat vile. Cum bogaţii Timişoarei îşi petrec zi-lumină cu afacerile şi mai pot fi găsiţi doar pe reţelele sociale, preotul din localitate îşi promovează biserica pe Facebook, scrie exclusivtm.ro.

Preotul Achim Vasile Baboş de la Biserica Dumbrăviţa încearcă să-i atragă pe oamenii de afaceri, extrem de ocupaţi, să ajungă la Biserica.

Asta pentru că afaceriştii au făcut donaţii de zeci de mii de euro, însă trec cam rar să se reculeagă. Preotul se foloseşte chiar şi de fotografii amuzante, cu texte puţin macabre, ca să atragă atenţi enoriaşilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ