MH 370 nu este primul! Dispariții ÎNVĂLUITE ÎN MISTER în locuri care NU EXISTĂ!

| 16 sep, 2014

Australianul Frederick Valentich a fost un aviator cu 20 de ani vechime. În octombrie 1978, se afla la bordul unui avion de mici dimensiuni, vremea era excelentă pentru a efectua un zbor. Cazul pare o legendă pentru Triunghiul Bermudelor și totuși nu este, Este o întâmplare cât se poate de reală. Avionul parcă s-a topit și nu s-a putut da nicio explicație logică.

O echipă de salvare a fost trimisă în zonă, însă nu a descoperit nimic. Avionul dispărut era Cessna și acestea sunt proiectate să plutească cel puțin o oră, după prăbușire. Mai mult pilotul avea o stație radio pe care putea s-o folosească, dar și o vestă de salvare, pe care nu le-a folosit. Totuși, pilotul a transmis prin stația radio, cu câteva momente să dispară, că a văzut un OZN.

 

D.B. Cooper

Vorbim poate despre cea mai celebră dispariție care nu aparține lui Houdini. În noiembrie 1971, el a deturnat un avion Boeing 727 și a cerut o răscumpărare de 200000 de dolari. După ce a primit banii a cerut echipajului să aterizeze. La jumătatea zborului și-a pus parașuta și a sărit cu ea. Acesta este unul din cazurile de deturnare de avion nerezolvat.

 

Bobby Dunbar

Avea patru ani când a dispărut de la o partidă de pescuit. Opt luni a fost căutat și în într-un târziu a fost găsit un copil care lucra la o fermă și care a fost recunoscut de mamă ca fiind fiul său. Copilul a fost înapoiat familiei, iar cel la care se găsise copilul a făcut pușcărie doi ani pentru răpire. După o perioadă de timp s-a efectuat testul ADN și s-a constatat că de fapt copilul nu era al familiei Dunbar. Adevăratul Dunbar nu a fost niciodată găsit.

 

Triunghiul Bennington

În statul Vermont în perioada 1945-1950 au dispărut misterios cinci persoane. Middle Rivers conducea un grup de vânători. După ce a luat-o în fața grupului nu a mai fost văzut niciodată. O tânără de 18 ani care se afla în drumeție a avut aceeași soartă.
Un an mai târziu o persoană a luat un autobuz. A dispărut misterios, bagajul rămânându-i pe scaunul din autobuz. Un copil de 8 ani a dispărut chiar de mama sa. O altă persoană a dispărut în aceleași condiții, în timp ce se afla pe munte.

 

Triunghiul Bridgewater

Zona se află la sud de Boston. Aici au fost văzute creaturi înalte și păroase, păsări imense, câini uriași cu ochii roșii.
Valea San Luis Zona se află în Colorado. Este cunoscută animalelor mutilate descoperite. Cercetătorii au fost uimiți de precizia inciziilor care s-au făcut fără să fie descoperit sânge. Investigațiile demarate nu au dus la nicio concluzie.

 

Point Pleasant

Au fost semnalate multe OZN-uri și apariții timp de un an a Omului Molie. O creatură înaltă, cu aripi și ochii roșii. În 1967, podul s-a prăbușit, moment în care Omul Molie nu a mai apărut.

 

Ferma Bigelow

Proprietarul fermei a semnalat poliției apariția unui lup imens, care era imun la gloanțe. Poliți a mers pe urmele lupului, lăsate pe zăpadă, însă acestea dispăreau brusc ca și când ar fi intervenit fenomenul de levitație.

 

Marea Diavolului

Aflată în oceanul Pacific, aici au dispărut misterios 40000 de soldați. Nava care a plecat în căutarea acestora a dispărut și ea. Autoritățile au luat măsura de a nu mai permite navigarea în acea zonă.

 

Atlanticul de Sud

Banda de radiații, numită Van Allen, se află cel mai aproape de suprafața Pământului. Astronauții au raportat defecțiuni tehnice, dar și apariția stelelor căzătoare, în număr foarte mare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ