Michael Schumacher, transferat la o clinică din Lausanne

| 16 iun, 2014

Michael Schumacher, care a părăsit luni spitalul din Grenoble, după ce a ieşit din coma indusă în care s-a aflat de la sfârşitul anului trecut, a fost transferat la o clinică din Lausanne (Elveţia), unde îşi va continua recuperarea.

Michael Schumacher, care a părăsit luni spitalul din Grenoble, după ce a ieşit din coma indusă în care s-a aflat de la sfârşitul anului trecut, a fost transferat la o clinică din Lausanne (Elveţia), unde îşi va continua recuperarea, anunţă presa elveţiană.

Managerul fostului campion de Formula 1, Sabine Kehm, care a anunţat luni ieşirea din comă a lui Schumacher, a precizat că pe acesta îl aşteaptă 'o lungă fază de reeducare, care se va produce departe de atenţia publicului', fără să dezvăluie însă locul unde a fost mutat.

Într-un comunicat oficial, familia lui Michael Schumacher a ţinut să mulţumească personalului medical şi tuturor persoanelor care şi-au manifestat susţinerea pe durata celor cinci luni şi jumătate de comă.

În vârstă de 45 ani, Michael Schumacher a fost internat în spitalul universitar din Grenoble după un accident de schi produs în Alpii francezi, pe 29 decembrie 2013.

Potrivit ziarului german Bild, 'Schumi' este capabil în acest moment să audă voci şi să reacţioneze la contacte. Publicaţia susţine, totodată, că fostul pilot, a cărui fază de trezire a durat patru luni, este capabil să comunice cu soţia şi copiii săi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ