CUTREMURĂTOR! Cum comunică Schumacher cu soţia sa. Primele informaţii de la spitalul din Lausanne

| 17 iun, 2014

Luni a fost o zi mare pentru nemti. Nationala de fotbal a batut Portugalia cu 4-0 in primul meci de la Cupa Mondiala, iar Michael Schumacher s-a trezit din coma!

Vestea a provocat picarea site-ului Bild.de, cel mai citit ziar din Germania. Medicii de la Grenoble au anuntat ca Schumacher e in afara pericolului si l-au trimis la spitalul din Lausanne pentru recuperarea.

"Incepe o perioada lunga de recuperare", a anuntat Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, intr-un comunicat.

Spitalul in care este internat Schumacher se afla la 40 de kilometri de casa lui, situata pe lacul Geneva.

"Familia e cu el, sta intr-un loc amenajat special pentru intimitate si in care va primi cea mai buna ingrijire posibila", a anuntat purtatorul de cuvant al spitalului.

O prima mare victorie a lui Schumacher in cea mai grea cursa din viata lui!

A durat mult, dar drumul pana la revenirea totala poate fi si mai lung, anunta Bild. Pentru cateva saptamani bune, Schumacher a fost in pericol de moarte. Medicii l-au operat pe creier de mai multe ori ca sa elibereze presiunea acumulata in urma accidentului.

Dar isi va mai reveni la normal? Se intreaba Bild.

Schumacher e un luptator, iar sotia lui Corinna demonstreaza ca e la fel ca el. Merge de aproape 6 luni la spital si il implora sa se trezeasca. Daca timp de 169 de zile nu a primit un raspuns, acum Schumacher a dat semne de viata si a comunicat cu ea. Fostul campion inca nu vorbeste, dar comunica prin ajutorul ochilor. Cateodata respira singur, fara ajutorul aparatelor. Dar viata lui nu mai e dependenta de aparate.

La Lausanne, Schumacher a fost preluat de fizioterapeuti, care vor avea grija ca germanul sa poata merge din nou atunci cand isi va reveni complet.

Schumacher inca nu poate vorbi. Dar raspunde la vocile din jurul lui, mai ales la cea a sotiei sale. "Vorbeste limbajul inimii", scrie Bild.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ