Soţia lui Michael Schumacher, anunţ de ultimă oră despre starea de sănătate a fostului pilotului de F1

| 08 iul, 2014

Michael Schumacher, fostul pilot german septuplu campion mondial de Formula 1, îşi revine lent, dar într-o manieră perceptibilă, a explicat soţia sa, Corinna, într-un interviu acordat revistei germane 'Neue Post'.

'Ne îndreptăm către ţinta finală, lent desigur, însă cel puţin lucrurile avansează', a comentat soţia lui Schumacher, în prima sa apariţie publică după transferul soţului său de la spitalul din Grenoble, în care a fost internat aproape şase luni, la o clinică de reabilitate din Elveţia.

Michael Schumacher. Corinna Schumacher a participat la o competiţie hipică, la sfârşitul săptămânii trecute, zâmbitoare şi aparent relaxată, conform fotografiilor publicate de cotidianul german Bild.

Michael Schumacher. Competiţia a avut loc la ferma sa, aflată de asemenea în Elveţia, în apropierea clinicii de reabilitare în care este internat Michael Schumacher, victima unui accident de schi pe 29 decembrie, în urma căruia s-a aflat în comă indusă timp de mai multe luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ