Veşti proaste pentru fanii lui Schumacher. Anunţul vine direct de la spital

| 02 iun, 2014

Au trecut mai mult de 150 de zile de la accidentul lui Schumacher, dar starea fostului pilot din Formula 1 nu pare sa se amelioreze.

Familia lui Schumacher a decis sa opreasca orice comunicare cu presa, motiv de ingrijorare pentru fanii germanului.

Saptamana trecuta, ziarul Mundo Deportivo publica vesti bune despre starea lui Schumacher, potrivit carora acesta putea sa interactioneze cu oamenii din jurul sau.

Managerul lui Schumacher neaga aceste informatii si refuza sa dezvaluire starea reala a celui mai titrat pilot din istorie.

"Nu am discutat cu acesti jurnalisti, nu am eliberat niciun comunicat legat de starea lui Schumacher", s-a limitat sa anunta Sabine Kehm in Gazzetta dello Sport, citat de sport.ro.

Lipsa de informatii ii ingrijoreaza pe fanii lui Schumacher, care asteapta revenirea fostului star. "Toata lumea e ingrijorata. De ce e atata liniste la Grenoble? Inteleg ca familia si apropiatii sunt protectivi cu Schumacher, dar cred ca fanii ar trebui sa stie ce se intampla cu el", a declarat Roger Benoit, fost medic in Formula 1.

El a mai precizat ca pacientii aflati in coma de sase luni ca Schumacher au sanse extrem de mici la recuperare.

Dr. Hartstein, un alt fost medic din F1, se teme de acelasi lucru. "Ma tem, si sunt aproape sigur, ca nu vom mai auzi niciodata vesti bune despre Schumacher".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ