Vestea aşteptată de întreaga lume! Michael Schumacher a fost EXTERNAT

| 09 sep, 2014

Michael Schumacher a fost externat la nouă luni după accidentul de schi suferit în decembrie 2013, informează Le Figaro.

Familia lui Michael Schumacher a anunţat, marţi, într-un comunicat, că fostul pilot de Formula 1 a părăsit spitalul din Lausanne şi a ajuns la domiciliul său din Elveţia.

''Reabilitarea lui Michael va continua de acum acasă, se arată în comunicat. În cursul ultimelor săptămâni şi luni, el a făcut progrese în raport cu gravitatea accidentării sale, însă un drum lung şi dur se află în faţa lui''.

Victima unui accident de schi pe 29 decembrie anul trecut, la Meribel, septuplul campion mondial a intrat în comă şi a fost spitalizat la Grenoble. Scos din comă la începutul lunii iunie, el a fost transferat la Lausanne pe 18 iunie. În unitatea de neuro-reeducare acută de la CHUV, el s-a angajat într-o 'fază de neuro-reabilitare'', care poate dura între trei luni şi doi ani. Fază pe care o va urma deci acasă la el, la Gland, pe malul lacului Leman, la circa 40 km de spitalul din Lausanne.

În comunicat, familia sa precizează că ''a trage concluzia că, începând cu această etapă, starea lui de sănătate ar fi puternic schimbată ar fi ceva fals''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ