Sume colosale pentru Michael Scumacher. Câţi bani dă familia pentru a-l ţine pe sportiv în viaţă

| 17 sep, 2014

Pentru a-l ţine în viaţă pe septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, familia acestuia este gata să facăp orice. Costurile îngrijirii marelui sportiv sunt uriaşe, potrivit cotidianului The Mirror.

La aproape nouă luni de la accidentul de schi poe care l-a avut la Meribel, Michael Schumacher a fost transferat la reşedinţa sa din Elveţia, situată pe malul Lacului Leman. Medici, infirmiere şi terapeuţi fac cu rândul la căpătâiul bolnavului, în total 15 persoane cu studii medicale având grijă de campionul german.

Toate acestea au însă în preţ, iar el este de 125.000 euro pe săptămână, potrivit unor surse citate de The Mirror. Averea familiei Schumacher este estimată la 600 de milioane de euro.

În acelaşi timp, starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne stabilă, dar medicii sunt optimişti şi speră că recuperarea sa în cadrul familial l-ar putea ajuta pe fostul pilot de Formula 1 să-şi recapete toate facultăţile.

Citeşte şi: Casa lui Michael Schumacher, transformată în clinică. Câți medici îl îngrijesc

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ