Ultima veste legată de starea de sănătate a lui Michael Schumacher

| 20 noi, 2014

Fostul pilot francez Philippe Streiff a dezvăluit, într-un interviu acordat postului de radio Europe 1, că situaţia germanului Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, continuă să rămână gravă, după accidentul de schi produs la finele anului trecut, în Alpii francezi.

'Situaţia este complicată deoarece este ca mine: paralizat, într-un scaun cu rotile, nu poate vorbi şi are probleme cu memoria şi vorbirea. Comunică, se pare, cu ajutorul ochilor, cu soţia sa şi ataşatul său de presă', a precizat Streiff, care a paralizat după accident produs în timpul unui test efectuat în 1989.

În privinţa compatriotului său Jules Bianchi, pilotul echipei Marussia, victima unui grav accident suferit luna trecută, în timpul Marelui Premiu al Japoniei, Philippe Streiff a precizat: 'Din păcate, veştile despre Bianchi nu sunt prea bune. Jules este în continuare la terapie intensivă, iar starea sa nu permite să fie transportat în altă parte. După părerea mea, starea sa este mult mai gravă decât a lui Schumacher, din cauza dinamicii incidentului. Mi-e teamă că ieşirea sa din comă va fi mult mai dificilă pentru el şi familia sa'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe www.polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ