Michael Schumacher îşi revine treptat: Va duce o viaţă normală în scurt timp

| 07 oct, 2014

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Jean Todt, a declarat postului RTL că starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher se îmbunătăţeşte şi că în scurt timp septuplul campion mondial ar putea duce o viaţă aproape normală.

Todt şi Schumacher sunt prieteni de pe vrema când cei doi activau la Ferrari. RTL a precizat că şeful FIA l-a vizitat pe Schumacher la reşedinţa acestuia de pe malul Lacului Geneva, cu o săptămână înaintea Marelui Premiu al Japoniei, care a avut loc duminică, informează motorsport.com.

"Putem spera că Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp. Ce putem spune este că probabil nu va mai conduce niciodată o maşină de Formula 1. El luptă. Condiţia lui se îmbunătăţeşte, ceea ce este foarte important, aşa cum este şi faptul că e acasă cu familia", a declarat Todt.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ