Anunțul familiei lui Schumacher privind starea de sănătate a fostului pilot

| 13 noi, 2014

Familia lui Michael Schumacher a reactivat joi site-ul oficial al fostului pilot german de Formula 1, cu ocazia împlinirii a două decenii de la cucerirea primului său titlu mondial, reafirmându-şi cu această ocazie optimismul în privinţa recuperării acestuia după gravul accident de schi suferit în urmă cu aproape un an.

'În fiecare zi primim mesaje de însănătoşire grabnică pentru Michael şi suntem în continuare uimiţi de valul uriaş de simpatie. Nu putem decât să vă mulţumim pentru că duceţi această luptă alături de el şi de noi. Rămânem încrezători şi sperăm tot ceea ce este mai bun pentru Michael. Forţa voastră ne ajută şi pe noi să ne menţinem susţinerea faţă de el', a precizat familia lui Schumacher într-un comunicat.

Reactivarea paginii oficiale a lui Michael Schumacher coincide cu cea de-a 20-a aniversare a primului său titlu mondial, cucerit pe circuitul de la Adelaide (Australia), pe 13 noiembrie 2014.

Schumacher a fost readus de aproximativ două luni la locuinţa sa din Elveţia, după o lungă perioadă în care s-a aflat în comă indusă, într-un spital din Grenoble (Franţa). Fostul pilot a suferit leziuni serioase la cap în urma unui accident de schi produs în staţiunea de sporturi de iarnă Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013.

Fostul pilot german are în palmares şapte titluri de campion mondial în Formula 1, cucerite în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ