Veşti bune pentru Michael Schumacher

| 04 sep, 2014

Soarele a ieşit în sfârşit şi pe strada lui Michael Schumacher! Fostul campion mondial de Formula 1 ar putea fi externat şi peste doar câteva luni ar putea ajunge acasă.

Starea de sănătate a lui Schumacher este încă îndoielnică, progresele făcute de fostul sportiv fiind foarte mici, însă familia doreşte să-l aducă acasă în zilele următoare, scrie revista germană Bunte.

"Nimeni nu poate spune cât timp va dura până când își va reveni, până când se va putea mișca, vorbi sau când își va recupera memoria. În acest moment, Michael Schumacher are nevoie de îngrijire medicală permanentă în timpul zilei", menționează revista Bunte.

Însă, trecerea de la clinica de recuperare la confortul din propria locuință ar putea să îi accelereze procesul de recuperare.

Aproape de jumătate de an în comă, Michael Schumacher s-a accidentat grav iarna trecută la schi în Franţa. Fostul pilot de Formula 1 a fost transferat în luna mai într-un spital din Elveția.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ