Veste extraordinară pentru Michael Schumacher! Ce s-a întâmplat azi în viaţa campionului de Formula 1

| 23 sep, 2014

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, pare decis să-și aleagă aceeași carieră ca și tatăl său, care a câștigat nu mai puțin de șapte titluri de campion mondial în cadrul Formulei 1.

În vârstă de 15 ani, Mick Schumacher a făcut public faptul că visează să ajungă la un moment dat în Marele Circ. Înainte de aceasta, puștiul se pregătește însă intens. Și, din câte se pare, cu destul succes, câtă vreme acesta a terminat pe locul secund în Campionatul Mondial de Karting organizat sub egida FIA.

Citeşte şi: Sume colosale pentru Michael Scumacher. Câţi bani dă familia pentru a-l ţine pe sportiv în viaţă

Pentru a evita discuțiile și inevitabilele comparații cu tatăl său, Mick a concurat până acum trecut cu numele de familie Betsch, numele de fată al mamei sale. De la începutul acestui an, mai exact în urma accidentului groaznic pe care l-a suferit tatăl său la schi și după care fostul pilot a stat nu mai puțin de șase luni în comă, adolescentul s-a înscris în competiții sub numele Mick Jnr.

“Sunt foarte fericit și totodată mândru pentru acest rezultat atât de important. Dar țelul meu este să devin camion mondial. Deocamdată, acesta este doar începutul carierei mele. Desigur, ceea ce mă interesează este Formula 1”, a spus fiul lui Michael Schmacher, potrivit digisport.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ