Mihai Mălaimare, declarat definitiv în incompatibilitate. Reacţia actorului

| 24 apr, 15:52

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv că actorul Mihai Mălaimare s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2008 - 2013, deoarece a deținut simultan funcțiile de membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) și director al Teatrului ''Masca'' din București, relatează Agerpres.

Instanța supremă a respins ca nefondat recursul actorului împotriva sentinței din 19 iunie 2013 a Curții de Apel București.

Decizia ÎCCJ este definitivă.
Curtea de Apel București a respins ca neîntemeiată, în iunie 2013, contestația lui Mihai Mălaimare împotriva raportului întocmit de inspectorii Agenției Naționale de Integritate.

În martie 2013, ANI a anunțat că actorul Mihai Mălaimare s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2008 — 2013, deoarece a deținut simultan funcțiile de membru al CNA și director al Teatrului ''Masca'' din București.

Mihai Mălaimare: Eu am fost de bună credință încercând să iau acceptul Parlamentului

Mihai Mălaimare a afirmat, pentru Agerpres, că decizia ÎCCJ a fost dată "împotriva oricăror evidențe, împotriva oricăror lucruri extrem de clare și bine demonstrate de avocați, împotriva faptului că eu am fost de bună credință, încercând să iau acceptul Parlamentului, în condițiile în care în acești zece ani Parlamentul a fost terfelit cu bună știință și călcat în picioare", apreciind că nu este surprins "că un individ ca Horia Georgescu își permite să afirme că o hârtie de la Parlament este egală cu zero", a afirmat Mihai Mălaimare.

Managerul Teatrului Masca a spus că nu s-a gândit la ce va face mai departe, precizând că "probabil că trebuie să treacă mulți ani până când vom învăța că nu trebuie să moară caii când vor câinii".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ