Mihai Sturzu: Elena Udrea este un nou sinonim pentru ipocrizie

| 29 sep, 2014

Preşedintele TSD Mihai Sturzu este de părere că liderul PMP Elena Udrea 'începe să îşi întreacă maestrul, pe Traian Băsescu, în ceea ce priveşte minciuna'.

'În mod normal, despre o persoană care prezintă date atât de eronate, aş fi spus că nu ştie despre ce vorbeşte, dar fiind vorba despre Elena Udrea, cu siguranţă vorbim de minciună şi dezinformare. Într-adevăr, a existat în România ultimilor ani un guvern care a produs şomeri pe bandă rulantă, iar acesta este guvernul Boc, cel în care doamna Udrea a fost ministru. Actualul guvern condus de Victor Ponta a creat locuri de muncă. În ultimele 3 luni, numărul de şomeri a scăzut cu 32.000, iar şomajul în trimestrul II 2014 a scăzut la 6,7%, de la 7,2% în trimestrul I. În doi ani şi jumătate, guvernul Ponta a reuşit să creeze 200.000 de noi locuri de muncă, în timp ce guvernele PDL se pot 'lăuda' cu 700 000 de şomeri creaţi', susţine Sturzu într-un comunicat emis luni.

El menţionează de asemenea apropiata intrare în vigoare a măsurii reducerii CAS.

'Totodată, îi aduc aminte Elenei Udrea că de la 1 octombrie va intra în vigoare reducerea CAS la angajator, măsură căreia s-a opus. Doamna Udrea îi minte pe români că va crea locuri de muncă şi va reduce taxele, iar când a apărut o măsură care face exact acest lucru, a făcut toate eforturile pentru a împiedica adoptarea ei. Dacă va continua în acest ritm, ipocrizia va avea un nou sinonim: Elena Udrea', apreciază Sturzu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ