Mihai Voicu, despre modificările Codului Penal: Nu este corect față de contribuabili ca parlamentarii să-și angajeze rudele

| 26 mai, 22:06

Liberalul Mihai Voicu a declarat că modificările vizate pentru Codul Penal nu ar trebui făcute pentru că nu este corect ca parlamentarii să-și poată angaja rudele la cabinetele parlamentare, transmite b1tv.

"Dezbaterile din Comisia juridică cu privire la modificarea Codului Penal au fost amânate, e un lucru bun. Cred că aceste modificări nu ar trebui făcute”, a susținut deputatul PNL.

"Chiar dacă nu ar fi ilegal, eu aş fi împotrivă pentru că nu este corect faţă de contribuabili", a mai spus Voicu, întrebat despre posibilitatea ca parlamentarii să-și angajeze rudele.

Comisia juridică a amânat dezbaterea pe marginea proiectului de lege ce privește modificarea Codului Penal, în sensul înlocuirii conflictului de interese cu "folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane". Proiectul a fost trimis la Camera Deputaților, după ce a fost adoptat tacit în Senat.

Proiectul a fost iniţiat de 5 parlamentari, printre care deputaţii Marton Arpad (UDMR), Ion Marocico (minorităţi) şi Aurelian Ionescu (PC-PLR), după ce mai mulți parlamentari au fost condamnați cu suspendare pentru că și-au angajat rudele la cabinetele parlamentare.

 

Citeşte şi: Iohannis: Nu este momentul pentru modificări la Codul penal; voi discuta cu premierul Ponta

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ