Mihai Voicu: Prin moţiunea de cenzură, PSD vrea să blocheze Ordonanţa privind votul românilor din străinătate

| 10 aug, 17:18

Liberalul Mihai Voicu a afirmat, miercuri, că motivul pentru care PSD vrea să iniţieze moţiune de cenzură împotriva guvernului Cioloş este acela de a împiedica măsurile de facilitare a votului românilor în străinătate pe care le preconizează Executivul.

Întrebat cum vede declaraţiile venite din partea PSD şi ALDE privind posibila depunere a unei moţiuni de cenzură, Mihai Voicu a răspuns: ”Nu m-ar mira să se întâmple acest lucru, pentru că rar mi-a fost dat să văd concepţii şi valori mai diferite decât între PSD şi guvernul Cioloş.”

Un alt motiv este legat de apropierea alegerilor parlamentare. ”Există un aspect practic. Cred că această moţiune de cenzură este adusă în discuţie şi grăbită pentru ca, eventual, să fie blocate măsurile legislative pe care Guvernul vrea să le ia pentru votul românilor din străinătate”, a spus Voicu.

PSD intenționează să depună o moțiune de cenzură la începutul sesiunii parlamentare, programată la 1 septembrie. Potrivit declarațiilor liderului PSD Liviu Dragnea, social-democrații nu intenționează să preia guvernarea înainte de alegeri. Dragnea a spus că ar fi de dorit ca Guvernul Cioloș să rămână în funcție până la alegeri, dar cu atribuții diminuate.

Tag-uri: Mihai Voicu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ