Mihnea Motoc şi Viorel Moşanu, numiţi ambasadori în Marea Britanie şi Belarus

| 11 aug, 17:10

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretele privind acreditarea lui Mihnea Motoc şi Viorel Moşanu în calitatea de ambasadori extraordinari şi plenipotenţiari ai României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv Republica Belarus, informează Administraţia Prezidenţială.

Mihnea Motoc şi Viorel Moşanu au fost avizaţi favorabil de comisiile de politică externă ale Parlamentului pentru cele două posturi după audierile din 12 mai.

Preşedintele Klaus Iohannis a aprobat pe 30 aprilie numirea mai multor ambasadori, printre care s-au numărat şi Mihnea Motoc şi Viorel Moşanu.

Tot marţi, şeful statului a semnat decretele pentru supunerea spre adoptare Parlamentului a acceptării Amendamentului de la Doha, adoptat la Doha, la 8 decembrie 2012, la Protocolul de la Kyoto la Convenţia - cadru a Naţiunilor Unite asupra schimbărilor climatice, adoptat la 11 decembrie 1997 şi a Acordului de Parteneriat Economic Preliminar între Cote d'Ivoire, pe de o parte, şi Comunitatea Europeană şi Statele sale Membre, pe de altă parte, semnat la Abidjan, la 26 noiembrie 2008, şi la Bruxelles, la 22 ianuarie 2009, mai precizează Administraţia Prezidenţială.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ