Cum a lăsat Băsescu Administraţia Prezidenţială: "Am găsit-o în paragină"

| 26 iul, 09:48

Șeful Administrației Prezidențiale, Dan Mihalache, a declarat, sâmbătă seară, că, la preluarea mandatului de către Klaus Iohannis, a găsit instituția prezidențială "în paragină".

Dan Mihalache a acuzat "dezinteresul" care a existat în timpul mandatului lui Traian Băsescu la Cotroceni, arătând că Administraţia Prezidenţială va avea nevoie de "o reconstrucție majoră".

"Instituția am găsit-o în paragină, de la mecanismul de funcționare, personal, salarizare, până la zonele concrete când constați că Palatul Cotroceni e în paragină, că mai sar roțile la mașinile de acolo.

În Administrația Prezidențială n-am găsit un minim sistem de intranet sau de document management. Se plimbă oamenii cu registre ca în anii 70', 80', 90'. Dacă vrei să știi instantaneu cum a plecat o hârtie, unde a ajuns și cum a fost rezolvată, îți ia o jumătate de zi.

În mod evident a existat un dezinteres clar față de ceea ce a însemnat funcționarea Administrației Prezidențiale și față de cei care au lucrat acolo. Așa a înteles probabil să conduca într-un dezinteres. Instituția prezidențială va avea probabil nevoie de o reconstrucție majoră – legislativă, o reașezare a salariilor astfel încât să poți atrage oameni cât de cât competenți și inclusiv o refacere a unui monument frumos istoric care este Palatul Cotroceni", a declarat Dan Mihalache, la Antena 3, citat de psnews.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ