Mii de călători blocaţi în staţii la metrou din cauza unei defecţiuni

| 22 iul, 2014

Mii de bucureşteni sunt blocaţi în staţii, în urma unor defecţiuni pe Magistrala II (Berceni - Pipera). Este a doua defecţiune în mai puţin de o săptămână.

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate în cursul dimineţii de marţi din cauza unei defecţiuni tehnice pe Magistrala II (Berceni-Pipera). Traficul rutier a fost dat, de asemenea, peste cap, mii de bucureşteni fiind nevoiţi să găsească mijloace alternative de transport pentru a ajunge la destinaţia dorită, potrivit România TV.

În toate staţiile de metrou se fac anunţuri pentru a avertiza călătorii că vor exista depăşiri ale intervalului de circulaţie al trenurilor de metrou. La staţiile de metrou de pe Magistrala II, foarte mulţi oameni s-au arătat revoltaţi de faptul că nu erau înştiinţaţi despre situaţia creată, unii dintre ei părăsind peroanele după ce validaseră cartela de călătorie.

Mai mulţi călători care au reuşit totuşi să circule cu garniturile de tren de pe Magistrala II au afirmat că unor persoane li s-a făcut rău în timpul călătoriei din cauza aglomeraţiei din tren şi a căldurii insuportabile. Din cauza defecţiunii de la metrou, şi mijloacele RATB au fost suprasolicitate de cei care doreau să ajungă în centrul Capitalei sau în zona de sud a oraşului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ