Mii de MUSULMANI pe stadionul DINAMO

| 24 sep, 08:02

Mii de musulmani se strang azi in Bucuresti pe stadionul Dinamo. Musulmanii din Romania celebreaza joi Sarbatoarea Sacrificiului (Eid al-Adha / Kurban Bayram), incepand cu ora 08.00, intr-o sala acoperita.

"Sarbatoarea aduce aminte de sacrificiul Profetului Avraam, dispus sa isi sacrifice fiul din porunca lui Dumnezeu, dar Dumnezeu, multumit de dovada lui de credinta i-a poruncit sa sacrifice un berbec. In aceasta zi le este recomandat musulmanilor sa sacrifice un animal si sa imparta carnea intre membrii familiei si cei nevoiasi", se arata intr-un comunicat de presa al Centrului Cultural Islamic, Islamul Azi.

Sarbatoarea Sacrificiului este a doua sarbatoare anuala a musulmanilor. La aceasta sunt asteptate sa participe aproximativ 5000-6000 de persoane. Intrarea este libera, iar cei mici se vor bucura de cadouri, spun organizatorii.

Este al treilea an consecutiv cand musulmanii din Bucuresti si imprejurimi se vor strange pentru a celebra impreuna Rugaciunea de Sarbatoare a Sacrificiului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ