Mii de oameni din toată lumea au renunţat ieri la pantaloni, în timpul călătoriei cu metroul FOTO

| 13 ian, 2014

Cea de-a 13-a editie a "Zilei fara pantaloni la metrou" a atras mii de nonconformisti in marile orase din lume.

Din Beijing pana in Sydney si New York mii de oameni au sarbatorit "Ziua Fara pantaloni la metrou" aparand in mjloacele de transport in comun doar in lenjerie.

In jur de 60 de mari orase din toata lumea au participat in weekend la Ziua Mondiala fara pantaloni,eveniment creat cu scopul declarat de a aduce "putina nebunie" in viata locuitorilor din metropole.

Participantii au fost sfatuiti sa poarte sacouri si uniforme, dar si biciclete, rucsacuri si serviete, tocmai pentru a amplifica decalajul de imagine.

Daca in Beijing, doar cativa temerari au cutezat sa circule cu metroul fara pantaloni, la New York organizatorii s-au asteptat la 4000 de participanti.

Cand s-a lansat, in 2002, evenimentul a avut sapte participanti, toti barbati. De la urmatoarea editie, s-au prins in joc si doamnele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ