Mike Tyson, despre momentele petrecute în închisoare: "Eram furios și mă simțeam mizerabil"

| 20 ian, 22:24

Fostul mare boxer Mike Tyson a povestit un episod întâmplat în 1991, când a fost închis pentru un presupus viol. Pugilistul a ispășit o pedeapsă de 3 ani, din condamnarea de 6 ani, iar pe parcursul detenției a avut parte de mai multe momente neplăcute.

 

Cel mai grav a avut loc la ceva timp de la momentul încarcerării, când a fost jignit de un alt deținut. Boxerul nu s-a putut abține și l-a lovit.
"A fost o singură dată (n.r. când și-a pierdut cumpătul). Cineva a spus ceva și m-am dus la el și l-am lovit. Eram închiși în celule de multă vreme și cineva a spus ceva care m-a iritat. Nu aveam acces la sala de sport, fiindcă cineva fusese înjunghiat sau ceva de genul ăsta. Eram doar furios și mă simțeam mizerabil", a explicat Mike Tyson, citat de ibtimes.com, potrivit HotNews.ro.
Mike Tyson se declară și în ziua de azi nevinovat pentru violul de care a fost acuzat în 1991. Desiree Washington, în vârstă de 18 ani, a depus plângere împotriva pugilistului, la acea vreme, iar judecătorii l-au găsit vinovat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ