MINCIUNA lui Cristiano Ronaldo care a dezamăgit întreaga LUME

| 15 mai, 12:23

Cel mai mare star din sport, Cristiano Ronaldo, a dezămagit opinia publică şi fanii din întreaga lume după ce s-a aflat că fotbalistul nu ar fi donat, de fapt,  7 milioane de euro pentru victimele cutremurului din Nepal.

Publicaţia franceză So Foot a anunţat că Ronaldo a făcut o donaţie generoasă pentru victimele afectate de ultimul cutremur din Nepal. Gestul fotbalistului a impresionat pe toată lumea, dar se pare că informaţia furnizată de francezi nu a fost tocmai reală.

În articolul cu pricina, se arată că lusitanul de la Real ar fi ales suma exorbitantă de 7 milioane de dolari  întrucât acesta este numărul purtat de fotbalist pe tricou.

"Donaţia raportată recent de Ronaldo către asociaţia Salvaţi copiii din Nepal nu este adevărată", a declarat purtătorul de cuvânt al asociaţiei Salvaţi Copiii, al cărei ambasador este Cristiano Ronaldo. Reprezentanţii au adăugat că sportivul şi-a folosit vocea şi cunoaşterea internaţională pentru a face cunoscute problemele din Nepal.

Citeşte şi: Înregistrare INCREDIBILĂ: Noul cutremur devastator din Nepal, surprins de camerele din Parlamentul ţării

Prin suma imensă care ar fi fost cedată de el, acesta ar fi vrut să convingă cât mai mulţi oameni din sport să îi urmeze gestul. Fotbalistul s-a folosit intens şi de reţelele de socializare pentru a convinge cât mai multă lume să doneze în sprijinul victimelor afectate de cutremurul devastator.

Numărul persoanelor decedate în urma cutremurului devastator din urmă cu două săptămâni a ajuns la cel puțin 7.500 şi ţara are nevoie disperată de ajutor financiar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ