Real Madrid este cea mai scumpă echipă din lume. Vezi cât valorează Cristiano Ronaldo

| 04 sep, 16:45

Real Madrid are cea mai scumpă echipă din lume, după ce jucătorii săi au fost evaluați la 715 milioane euro de către site-ul specializat transfermarket.com, devansând Barcelona - 657 milioane euro și Bayern Munchen - 559 milioane euro, relatează ziarul AS.

Cei 23 de jucători din lotul Realului sunt cotați la un total de 715 milioane euro, în creștere față de anul trecut când valoarea lor era estimată la 685,8 milioane euro. Valoarea medie a jucătorilor din lotul madrilen este de 32,5 milioane euro.

Citeşte şi:  CRISTIANO RONALDO în stare de ŞOC... CE s-a întâmplat cu MAMA lui

Cei mai valoroși jucători ai Realului sunt Cristiano Ronaldo, a cărui valoare de piață a crescut de la 100 la 120 milioane euro, Bale se menține ca și anul trecut la 80 milioane, în timp ce James Rodriguez a urcat de la 60 la 80, iar Isco de la 35 la 45 milioane euro. Și cota lui Toni Kroos a urcat de la 45 la 50 milioane euro, în timp ce Luka Modric a scăzut de la 55 la 50 milioane euro.

Pe locul 4 între cele mai scumpe echipe din lume se află Chelsea, cu 531 milioane euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ