Ministrul Economiei: "Cu un PSD nu se poate lucra decât zbroindu-i la vot"

| 02 sep, 10:32

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a afirmat că moţiunea de cenzură a PSD este "o bombă cu ceas care a fost dezamorsată" şi că "romţnii îşi dau seama cum a trecut glonţul pe urechile economiei".

„Pur şi simplu au vrut să arunce România în aer doar pentru un interes electoral pentru data de 27 septembrie, în condiţiile în care sunt prăbuşiţi în sondaje. (...) Românii sunt inteligenţi, românii îşi dau seama cum a trecut glonţul pe lângă urechile economiei, pe lângă România şi realizează că cu un PSD nu se poate lucra decât zdrobindu-l la vot”, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu, la Realitatea Plus.

Citeşte şi Grindeanu, despre eșecul moțiunii de cenzură: ”PSD nu are majoritatea pentru a dărâma Guvernul!”

Ministrul Economiei a dezvăluit că nu a văzut documentul anunţat de PSD în privinţa programului de guvernare pe termen scurt, mediu şi lung, despre care Sorin Grindeanu spunea că va fi pe masa fiecărui parlamentar în ziua votului.

„Nu era absolut nimic pe masa niciunui parlamentar, nu vorbesc de oopoziţie, poate nu au vrut să nu-l arate nouă, dar nu era nimic nici pe băncile parlamentarilor PSD sau ale partenerilor lor. părerea mea e că a fost o minciună clară, făcută propagandistic, n ajun d emoţiune. (...) Este evident că a fost o acţiune electorală declaraţia fostului premier al Ordonanţei 13, Grindeanu. Cred că timp d epatru ani de zile după alegere din 2020 au timp suficient timp să se gândească la un viitor, probabil program de guvernare. Dacă nu au timp patru ani, mai stau patru ani şi în opt ani se vor gândi. Cred că PSD e momentul să se reformeze foarte în profunzime pentru că aşa nu mai merge” a mai declarat Virgil Popescu.

Citeşte şi Ludovic Orban: "Din punctul meu de vedere, moţiunea este consumată"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ