Ministrul Fondurilor Europene a demisionat din Guvernul Cioloş

| 25 apr, 11:43

Aura Răducu şi-a anunţat demisia din Guvernul Cioloş, anunţă România TV.

Aura Carmen Răducu, Ministrul Fondurilor Europene, și-a dat demisia din Cabinetul Cioloș. Ea și-a anunțat demisia la Iași, unde se află chiar alături de premierul Dacian Cioloș, precizând că va prezenta detalii mai târziu.

Premierul Cioloș se află la Iași, unde se întâlnește cu deputați și senatori care reprezintă județele Moldovei și cu autorități locale.

Aura Răducu este expert în finanțări europene și internaționale al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare. În trecut, ea a mai lucrat ca manager de program în cadrul Direcției Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene.

Înainte de demisie, Aura Răducu a postat un citat edificator: "Dacă nu poţi zbura, fugi. Dacă nu poți fugi, mergi. Dacă nu poți merge, târăște-te. Orice ai face, trebuie să mergi înainte.” — Martin Luther King despre ambiție.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ