Ministrul Plumb: Vrem o creştere de cel puţin 400.000 a numărului de salariaţi, până în 2016

| 06 apr, 2014

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat că se doreşte o creştere reală a numărului de salariaţi de cel puţin 400.000 până în 2016 şi de scoatere din zona neagră şi gri a economiei a unui număr de până la un milion.

Aşa ne-am angajat", a adăugat demnitarul, duminică, la Pro TV, potrivit Mediafax, făcând referire la faptul că atingerea acestor obiective este parte a programului de guvernare.

Rovana Plumb a precizat, pe de altă parte, că în 2013 au fost "consolidate" 78.000 de locuri de muncă.
Potrivit ministrului Muncii, intenţia este de a creşte numărul locurilor de muncă nu doar pe zona de servicii, ci şi în cea a economiei sociale. În acest context, ministrul Muncii a amintit că este în lucru Legea economiei sociale. 

"Asta înseamnă că vrem să implică mai mult societatea civilă", a explicat Plumb, potrivit căreia una dintre priorităţi este legată de crearea locurilor de muncă în zona economiei sociale.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ