Ministrul Transporturilor: privatizarea CFR Marfă va eşua dacă nu se plăteşte la termenul de luni

| 11 oct, 2013

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a precizat că privatizarea CFR Marfă va eşua dacă omul de afaceri Gruia Stoica nu va plăti, luni, la termenul stabilit, diferenţa de 170 de milioane de euro.

'Termenul de plată a diferenţei de 170 de milioane de euro, de către GFR, nu mai poate fi extins peste ziua de luni. Cu alte cuvinte privatizarea eşuează dacă nu se respectă termenul de plată din contract şi procedura de privatizare se va relua" - a declarat Ramona Mănescu, ministrul Transporturilor, conform Agerpres.

Ramona Mănescu a precizat că va aştepta până la termenul menţionat ca firma omului de afaceri amintit - GFR - să achite acţiunile pe care le-a adjudecat de la CFR Marfă.

În acelaşi timp, ministrul Transporturilor a respins afirmaţiile făcute de patronul GFR, Gruia Stoica, vineri, potrivit cărora termenul de plată final, stabilit pentru luni 14 octombrie, nu ar putea fi respectat pentru că nici Ministerul Transporturilor nu şi-ar fi respectat obligaţiile din contractul de privatizare.

"Ministerul Transporturilor şi-a respectat toate obligaţiile, aşa cum şi domnul Gruia Stoica, sunt convinsă că şi-a respectat toate obligaţiile. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, deocamdată", a mai spus Ramona Mănescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ