MIOARA ROMAN se destăinuie! Adevăratul motiv pentru care a divorţat de PETRE ROMAN!

| 20 iun, 2014

Mioara Roman a divorţat de fostul premier al României, Petre Roman, în anul 2007, după 32 de ani de căsnicie. Au împreună o fată, pe Oana, care de curând s-a căsătorit cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiţă.

Mioara şi Petre Roman s-au văzut la nunta fiicei lor şi s-au comportat cât se poate de normal.
La şapte ani de la divorţul lor, Mioara Roman a mărturisit, care a fost adevăratul motiv al separării de fostul său partener de viaţă, cel care, în anii '90 făcea furori în rândul româncelor.

"Eu şi Petre nu ne-am despărţit din cauza diferenţei de vârstă. Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct. Cea mai fericită căsnicie pe care am văzut-o a fost între un domn şi o doamnă cu 15 ani mai mare, dar care erau la acelaşi nivel cultural. Ea a murit, iar el s-a dus zilnic la mormântul ei", a declarat Mioara Roman.

Diferenţa de vârstă dintre ea şi fostul premier al României este de şase ani. Mioara Roman a comentat şi faptul că fiica ei cea mică, Oana, este cu 12 ani mai mare decât soţul său, Marius Elisei.

"Tatăl lui Petre spunea: «Mai bine să-mi facă rău decât să-mi pară rău». Viaţa trebuie trăită. Că vor fi fericiţi trei, cinci sau 10 ani, bravo lor!", a afirmat ea.
"Tata îmi spunea de mică: «Cea mai bună minciună e adevărul, că nu te încurci niciodată». Eu n-am ce să ascund...", a încheiat Mioara Roman.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 01:02
ala
Fata ta Oana e o nimfomana care plateste barbati si traieste din bani furati de Petre Roman .Nu are simpatie de la nimeni ,unii iizic Onuca si rad de ea pe la spate .Nu pentru ca e grasa ci pentru ca vrea la tv ,in ziare ,peste tot .E o biata schizofrenica ,asta e secretul .
08 ian, 00:59
ion
S-a saturat sa simta cum iti pute gura a tartru si te dai tinerica si frumusica .Acum are o viata normala sau oricum ,nu-i miroase a cimitir .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ