Mircea Băsescu, către jurnalişti: "Pentru asta luaţi voi salarii? Eu nu v-aş plăti"

| 26 ian, 16:52

Deranjat de atenţia pe care presa o acordă dosarului în care este acuzat că a luat mită de la clanul Bercea, Mircea Băsescu le-a spus ziariştilor că nu-şi merită salariile.

Mircea Băsescu a părăsit, luni, arestul la domiciliu pentru mai multe ore. Magistraţii i-au acceptat două ieşiri săptămânale pentru a-şi putea salva afacerile.

Luni, Mircea Băsescu a fost aşteptat de jurnalişti în faţa casei. Deranjat de faptul că ziariştii l-au întrebat care îi este programul pentru ziua de luni, fratele fostului preşedinte le-a răspuns: "Serios, asta e ştire de dat la televizor? Dumneavoastră pentru asta luaţi salarii? Eu nu v-aş plăti!".

Conform magistraţilor Tribunalului Constanţa, Mircea Băsescu poate să plece de acasă la serviciu în două zile ale fiecărei săptămâni - luni şi miercuri, timp de câte trei ore, la o firmă din portul Constanţa pe care acesta o administrează. Decizia a fost atacată în instanţă de către procurorii DNA, contestaţia fiind respinsă ca nefondată de către Curtea de Apel, printr-o hotărâre definitivă.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, ambii aflaţi în arest la domiciliu, sunt judecaţi în procesul de şantaj în care sunt implicaţi cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel zis Bercea Mondial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 16:58
Elena Dincă
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ