Mircea Băsescu cere să fie cercetat în arest la domiciliu

| 12 aug, 2014

Mircea Băsescu arestat. Tribunalul Constanţa ia în discuție, din nou, dosarul lui Mircea Băsescu. Apărătorii fratelui preşedintelui vor încerca să îi convingă pe magistraţi că Mircea Băsescu trebuie scos din arest preventiv şi cercetat în arest la domiciliu.

Mircea Băsescu arestat. Au trecut 30 de zile de la ultima decizie a instanţei, prin care măsura de arest preventiv a fost prelungită de judecători. Cu acest prilej, apărătorii lui Mircea Băsescu vor încerca să îi convingă pe magistraţi să îl lase pe fratele preşedintelui să fie cercetat în stare de arest la domiciliu. Şedinţa începe la ora 12 şi, indiferent de decizia instanţei, aceasta nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

Mircea Băsescu este cercetat alături de Marian Căpăţână. Fratele preşedintelui este acuzat că, prin intermediul lui Marian Căpăţână, ar fi primit 250.000 de euro. În schimbul banilor, Mircea Basescu trebuia să intervină pe lângă judecători pentru o sentinţă favorabilă în procesul lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ