Mircea Băsescu este LIBER. Ordonanţa de reţinere a expirat

| 20 iun, 2014

Ordonanţa de reţinere emisă pentru Mircea Băsescu a expirat în această seară. Astfel, fratele preşedintelui este un om liber până când magistraţii vor lua o decizie în ceea ce îl priveşte.

Începând cu ora 19.05, Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu poate părăsi arestul Poliţiei Capitalei, deoarece ordonanţa de reţinere emisă pentru 24 de ore a expirat. Omul de afaceri este liber să plece acasă până când magistraţii vor lua o nouă hotărâre în ceea ce îl priveşte.

Mircea Băsescu a fost reţinut pentru trafic de influenţă. Omul de afaceri este suspect că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni ca Bercea Mondial să scape de închisoare, iar şeful statului ar fi ştiut despre acest demers. Pentru că nu a făcut ceea ce a promis, fiul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ar fi cerut banii înapoi. Informaţiile au apărut în urma unor înregistrări audio-video făcute publice de avocatul familiei Anghel.

Citeşte şi DNA: Mircea Băsescu a promis că preşedintele îl va GRAŢIA pe BERCEA şi a primit 250.000 euro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ