Mircea Băsescu a fost ARESTAT

| 20 iun, 2014

MIRCEA BĂSESCU arestat. MIRCEA BĂSESCU a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Dosarul Băsescu Bercea. Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, fusese reţinut de DNA pentru 24 de ore, după o noapte petrecută în Arestul Poliţiei Capitalei şi a fost adus, vineri, în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Vineri, el a fost dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă şi a declarat în faţa judecătorilor că este "nevinovat".

În referatul procurorilor DNA se arată că Mircea Băsescu a primit 250.000 de euro de la rudele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, "în schimbul promisiunii că va interveni la Preşedintele României pentru a-l determina să-l graţieze pe Sandu Anghel".

Citeşte şi: DNA: Mircea Băsescu a promis că preşedintele îl va GRAŢIA pe BERCEA şi a primit 250.000 euro

Mircea Băsescu arestat. În referat, procurorii precizează că "în cursul lunii martie 2011, martorul denunţător Anghel Florin, împreună cu Anghel Fănica, mama denunţătorlui, i-au remis lui Mircea Băsescu suma de 250,000 de euro, în schimbul promisiunii celui din urmă că va interveni la Preşedintele României pentru a-l determina să dispună graţierea individuală a condamnatului Anghel Sandu, zis "Bercea Mondialu", precum şi pentru a interveni pe lîngă procurori şi judecători în vederea cercetării în stare de libertate a arestatului preventiv Anghel Sandu".

Citeşte şi: Livia Stanciu, despre declaraţiile lui Bercea Mondial: Aceste lucruri nu mă intimidează, ci mă întăresc

Dosarul Băsescu Bercea. Tot în referat, procurorii susţin că Mircea Băsescu s-a folosit de calitatea de membru al familiei preşedintelui României, Traian Băsescu, lăsând impresia că are influenţă pe lângă judecători pentru a obţine o pedeapsă mai mică sau eliberarea lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Citeşte mai mult pe RomaniaTV.net.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ