Ce avere are interlopul Bercea Mondial! A pornit de la o casă de chirpici

| 20 iun, 2014

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial de la o cocioabă sărăcăcioasă, la 50 de construcţii luxoase.  Interlopul a făcut o averea fabuloasă din vânzarea de fier vechi, din camătă, dar şi din comerţul cu maşini de lux.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial şi-a făcut o avere impresionantă fără să ţină cont de nicio regulă, morală sau legală, informează România TV. Deşi primii paşi în viaţă şi i-a făcut dintr-o comunitate săracă de romi, a ajuns să facă o avere fabuloasă.

Citeşte şi Mircea Băsescu, prima noapte în arest.

Ca orice rom care a s-a îmbogăţit peste noapte, Bercea Mondial a început să facă avere din fier vechi. El s-a implicat, mai mult sau mai puţin legal în afacerile cu fier. Potrivit Hotnews, Bercea a făcut avere din vânzarea fierului vechi furat din vechile silozuri ceauşiste din Drăgăşani, Caracal şi Slatina, din şinele CFR şi din sistemul de irigaţii al râului Olt, construit tot pe vremea lui Ceauşescu. Mai târziu, Bercea şi-a extins afacerile în domeniul imobiliar, apoi a dat bani cu camătă şi a făcut trafic cu maşini de lux pe filiera bulgară.

Citeşte şi Dezvăluirile soției lui Mircea Băsescu

În urmă cu 20 de ani familia interlopului trăia în case de chirpici la periferia oraşului Drăgăneşti Olt. Cocioabele au fost rase din temelii, iar în locul lor s-au ridicat peste noapte vilele cu turnuleţe. Autointitulatul preşedinte al ţiganilor, Sandu Anghel, are acum, în Slatina şi Drăgăneşti peste 50 de imobile.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ