Cu cine şi-a petrecut fratele preşedintelui noaptea în celulă

| 20 iun, 2014

Surse judiciare sustin că fratele preşedintelui Traian Băsescu şi-a petrecut noaptea în celulă în compania fostului şef al Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei, Mădălin Dumitru. Aceleaşi surse precizează că Mircea Băsescu va renunţa la dreptul la tăcere şi va încerca să convingă instanţa că merită să fie cercetat în stare de libertate.

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv de Curtea de Apel Bucureşti pentru 30 de zile, după ce Tribunalul îl lăsase în libertate el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate. Madalin Dumitru este acuzat că ar fi luat mita doua masini de lux, 50.000 de euro si 9.000 de lei, de la doua firme, pentru a le obtine lucrari in subcontractare, relateaza legal-news.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ