Dezvăluirile soției lui Mircea Băsescu

| 20 iun, 2014

Sotia lui Mircea Basescu, Doinita, a dezvaluit vineri cum a ajuns sa-i boteze in 2010 nepoata lui Bercea Mondialul.

„Acel domn Capatina, mi-a spus Mircea, cu care avea firma un contract, a venit cu dl acesta, cu Bercea, si spre finalul discutiei i-a propus botezul. Mircea n-a fost foarte incantat. Atunci Bercea i-a spus: . Atunci Mircea a spus ca se mai gandeste. Dupa care eram in oras, ne-a dat telefon, si Mircea i-a zis ”, a relatat cumnata lui Traian Basescu despre momentul in care familia sa a acceptat sa-i boteze nepoata lui Bercea.

„Scopul lor a fost sa ajunga intr-o relatie cu presedintele, cu care sa se laude”, a precizat Doinita Basescu.

“N-am facut-o cu asa mare placere. Dar ne-am gandit ca nu vrem sa fim rasisti, n-am vrut sa se simta marginalizati”, a adaugat cumnata presedintelui.

Doinita Basescu a declarat ca familia lui Bercea a speculat dragostea ei pentru copii. “Au speculat sensibilitatea mea pentru copiii, ca aia mica, careia i-au pus numele meu, ii e dor de mine”, a explicat aceasta.

Sotia lui Mircea Basescu a adaugat ca nu a vorbit in ultimele zile cu Maria Basescu. “Ce-as fi putut sa-i spun?”, a spus ea. Doinița Basescu a spus ca discutiile sale cu sotia presedintelui erau despre copii si despre treburile casnice.

“Sotul meu e cinstit, corect, nu ar face niciodata lucrurile de care e acuzat acum. Asa cum il stiu eu n-ar putea sa faca asemenea lucruri. Il astept acasa, sunt sotie de marinar, asa cum l-am asteptat atatia ani, cat a fost plecat pe mare. Ma rog sa fie sanatos”, a mai declarat Doinita Basescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ