Sebastian Lăzăroiu despre PDL şi PNL: Sunt nişte imbecili

| 20 iun, 2014

Fostul consilier prezidenţial a scris pe o reţea de socializare despre modul în care au reacţionat mebrii partidelor PDL şi PNL la izbucnirea scandalului ce-l are în prim plan pe fratele preşedintelui, Mircea Băsescu. Reacţia fostului consilier a venit după ce premierul Victor Ponta i-a cerut demisia lui Traian Băsescu.

Sebastian Lăzăroiu a notat că:

"Da, la un tur de televiziuni vad un consens PSD, PNL si PDL pentru nevoia demisiei lui Traian Basescu.

La PSD lucrurile sunt clare, nu mai trebuie dezvoltat.

Acum in ce priveste PDL si PNL am cateva ipoteze.

- Sunt toti niste imbecili. Absolut plauzibil. Ar fi si greu de explicat cum s-au aruncat ca niste stiuci cu gura'n undita fuziunii dupa alegerile europarlamentare. Am vorbit cu unii din ei in timpul campaniei. Liberalii ziceau ca iau sigur 20%, pedelistii ca iau 16-17% si mai mult decat liberalii. Deci, la ei, prostia, halucinatiile si automagirea sunt foarte raspandite. In mintea lor, daca se fac acum repede prezidentialele, castiga Iohannis (baiatu' ala abia a invatat sa si arate dantura, ar mai avea nevoie de vreo trei luni sa citeasca ceva despre politica externa, economie si inca vreo 30 de domenii).

- I-a lovit brusc o "criza de morala". Aici nu mi dau seama. Moral e sa ti dai demisia cand iei la alegeri mai putin decat le ai promis membrilor. Moral e sa nu te dezici de guvernul pe care l-ai sustinut acum 3 ani. Moral e sa nu te pupi in bot cu ala cu care te-ai luptat pana ti ai isterizat votantii. Moral e sa votezi in Parlament pentru ca Vosganian sa mearga in fata procurorilor. In fine, le as mai zice cateva lucruri despre ce e moral liberalilor, unii nationali si ailalti democrati.

- Ei si prietenii lor au atatea dosare penale incat vor sa scape repede de Traian Basescu, pentru ca nu mai conteaza cine vine, Ponta, Iohannis, Predoiu, e clar ca se pot intelege cu noul presedinte la scapat de justitie. Adica niste ticalosi."

Citeşte şi: Cazul lui Mircea Băsescu a ajuns în presa internaţională

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iun, 2014
radu
ticalosi
lazaroiu vrea sa ne spuna, in felul lui inimitabil, ca cei din opozitie sunt niste ticalosi in timp ce famiglia prezidentiala este alba ca zapada.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ