Izaura, fiica lui Bercea: Căpăţână mi-a dat 20.000 euro ca să nu mai dau filmările la DNA

| 20 iun, 2014

Izaura, fiica lui Sandu Anghel (Bercea Mondial), a declarat că Marian Căpăţână i-ar fi plătit 20.000 de euro din banii luaţi de la familia interlopului, potrivit Antena 3.

Izaura, fiica lui Sandu Anghel (Bercea Mondial) a declarat că Marian Căpăţână ar fi vizitat-o pe Izaura în urmă cu o săptămână şi i-ar fi plătit 20.000 de euro din datorie, urmând ca până la finele anului să returneze suma de 260.000 de euro.


Izaura a declarat că au făcut şi o înţelegere de mână, pe o hârtie, pe care au semnat-o ambele părţi. În înţelegere, au fost scrise următoarele cuvinte: „Eu, Marian Căpăţână, am fost azi la Anghel Izaura şi i-am dus 20.000 de euro în ziua de 09.06.2014, iar până la data de 31.12.2014 urmează să-i returnez suma de 260.000 de euro”.


Potrivit Izaurei, scopul returnării banilor era ca familia lui Bercea Mondial să nu mai facă publice înregistrările cu Mircea Băsescu. În plus, Izaura afirmă că Marian Căpăţână i-ar fi cerut acesteia să scrie că banii au fost daţi pentru o afacere, dar fiica lui Sandu Anghel a refuzat acest lucru.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ