MARIAN CĂPĂŢÂNĂ ar fi cumpărat căciuli de oaie de 350.000 de euro din banii de mită. Ce a făcut cu ele

| 20 iun, 2014

Marian Căpăţână, reţinut în urma scandalului Bercea Mondial-Mircea Băsescu, se presupune că a cheltuit cei 350000 de euro care nu au mai ajuns la fratele preşedintelui pentru propria campanie electorală. Marian Căpăţână a fost în 2012 candidat al Alianţei România Dreaptă, pentru un loc în Senatul României.

Marian Căpăţână. Într-una dintre înregistrările făcute de fiul lui Bercea Mondial, în care apar atât Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, cel din urmă este luat la rost de Ambasador cu privire la suma de 600.000 de euro pe care fostul preşedinte al PDL Drăgăneşti-Olt trebuia să o plaseze fratelelui Preşedintelui, scrie gazetanoua.ro.

 

Anghel era supărat de faptul că nu toată suma ajunsese unde trebuia şi îl suspecta pe Căpăţână că "şi-a tras" din bani. Asta pentru că, pe o altă înregistrare, de această dată făcută cu Mircea Băsescu, acesta din urmă spune că a primit "o poală cu bani" de "doar" 250.000 de euro. Unde or fi restul?



Citeste mai mult pe romaniatv.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ