Ivan: Macovei l-a girat pe Căpăţână şi, implicit, întreg clanul Bercea

| 20 iun, 2014

Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, susţine că Monica Macovei (PDL) l-a 'girat'' pe Marian Căpăţână, presupusul intermediar al banilor în cazul scandalului în care e implicat Mircea Băsescu, atunci când a acceptat candidatura acestuia la alegerile din 2012 din partea ARD.

"Legat de cazul în care sunt implicaţi Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, nu pot să nu mă întreb ce părere are doamna Macovei despre mizeria de la ea din partid. Căpăţână este un personaj care a candidat pe listele ARD în 2012, trecând de criteriile de integritate ale Monicăi Macovei. Cu alte cuvinte, Macovei l-a girat pe Căpăţână şi, implicit, întreg clanul Bercea. Asta, apropo despre cât de credibilă e doamna Macovei. Până acum, Macovei n-a spus nimic despre acest caz. Sunt curios dacă şi acum girează aceste nume şi continuă să spună că totul e curat şi în regulă la ei în curte', a declarat Cătălin Ivan.

Citeşte şi: Ponta, despre cazul Mircea Băsescu- Bercea Mondialu: Situaţia este UN CUTREMUR POLITIC!


Marian Căpăţână, cel care se presupune că ar fi intermediarul banilor în cazul Mircea Băsescu - Bercea, a fost reţinut, joi seara, de procurorii DNA pentru 24 de ore, fiind acuzat de complicitate la trafic de influenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ