Ponta: Voi cere preşedintelui mandat pentru participarea la Consiliul European

| 20 iun, 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri că va solicita preşedintelui Traian Băsescu mandat pentru participarea la Consiliul European de săptămâna viitoare.

"Am cerut de fiecare dată mandat. Nu voi face excepţie nici de data aceasta. Important este un lucru: preşedintele, eu, oricine participă, să încercăm să avem o voce pregnantă la discuţiile care au loc în această perioadă foarte, foarte frecvent legate de viitorul instituţiilor europene şi aici nu mă refer doar la persoane, cine va fi preşedinte, ce portofoliu va avea România, cine este comisarul român, cine este în PE, ci mai ales ceea ce este important ca programe şi ca principiu pentru România şi anume aplicarea tuturor regulilor europene fără niciun fel de diferenţă sau discriminare faţă de români, combaterea a ceea ce este în acest moment cel mai mare pericol pentru Europa şi anume populismul, extremismul, rasismul", a afirmat Ponta, după ce a participat la cea de-a III-a reuniune a miniştrilor afacerilor externe din statele participante la Procesul de Cooperare în Europa de Sud-Est.

El a subliniat că oficialii români trebuie să fie cât mai eficienţi şi prezenţi în UE în aceste zile pentru ca vocea României şi poziţia ţării noastre să fie clar auzită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iun, 2014
wazzup.ro
Plimbari de vacanta a ...
Tiganul Ponta `` si a sa munca tiganeasca. Mda !
21 iun, 2014
Wholesale Lingerie
China Lingerie Manufacturer, Wholesale Lingerie, Clubwear, Wonder Beauty
Wonder Beauty is a
China Lingerie Manufacturer
and We also
Wholesale Lingerieand Clubwear.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ