Cine sunt judecătorii care decid astăzi arestarea lui Mircea Băsescu. Unul dintre ei l-a achitat pe preşedinte

| 20 iun, 2014

Judecătoarele desemnate pentru judecarea propunerilor de mandat de arestare de la Tribunalul Bucureşti pentru ziua de astăzi sunt Elena Burlan si Brandusa Elena Gheorghe. Una din ele va intra în sala de judecată şi va decide dacă acceptă propunerea DNA de arestare a lui Mircea Băsescu şi a complicelui său Marian Căpăţână.

Elena Burlan este magistratul care a decis achitarea doctorilor Şerban Brădişteanu. De asemenea ea l-a achitat pe doctorul Răzvan Trancă pentru viol faţă de Andreea Mocanu, dar l-a condamnat la patru ani cu suspendarea executării pedepsei pentru tentativă de omor calificat. Ea este şi cea care l-a achitat pe Traian Basescu in procesul de calomnie cu presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), Mugur Ciuvica, scrie legal-news.ro.

Judecătoarea Elena Brânduşa Gheorghe este cea care a arestat-o pe sotia lui Codruţ Marta, Andreea, într-un dosar de prostituţie. Ea este si cea care l-a lăsat în libertate pe şeful Antenelor, Sorin Alexandrescu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ