Dragnea îi răspunde lui Geoană: Bercea NU a fost niciodată în biroul meu

| 20 iun, 2014

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat vineri că Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a fost niciodată în biroul său şi că, de altfel, nici nu îl cunoaşte pe acesta, aşa cum afirmase fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană joi seară, la Realitatea TV.

'Sper ca domnul Mircea Geoană, fost preşedinte PSD, să nu fi făcut o asemenea afirmaţie mincinoasă. Sper. Pentru că Bercea Mondialul nu a fost la mine în birou, nici în Kiseleff, nici în alt birou pe care l-am avut. Mi-aduc aminte că a fost la un moment dat în curtea partidului, ştiu că l-am văzut pe geam, am întrebat colegii... L-am văzut când ieşea din curte, nu a intrat în sediu. Nu ştiu ce făcea. Dar Bercea Mondial nu a fost la mine în birou şi sper că este o neînţelegere a dumneavoastră, pentru că domnul Mircea Geoană nu putea să spună o asemenea minciună gogonată că l-a văzut pe Bercea Mondial la mine în birou', a afirmat Dragnea într-o conferinţă de presă la Ministerul Dezvoltării.

Întrebat dacă îl cunoaşte pe Bercea, Dragnea a răspuns: 'N-am avut onoarea să-l cunosc'.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a afirmat joi seară la Realitatea TV în legătură cu prezenţa lui Bercea Mondial la sediul PSD în 2009 că Liviu Dragnea ar trebui să lămurească acest lucru.

'Cel mai bine să-l întrebaţi pe domnul Dragnea ce a făcut în biroul dânsului, pentru că eu nu l-am cunoscut (n.red. - pe Bercea Mondial) şi m-aş feri de un astfel de personaj', a spus Geoană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ