Victor Ponta: Sănătatea este mai importantă decât criza politică

| 20 iun, 2014

Victor Ponta a declarat vineri, la Galaţi, la inaugurarea Punctului de operare aero-medicală dotat cu un elicopter SMURD, că sănătatea este mai importantă decât criza politică, iar 'problema numărul unu' este găsirea de soluţii atât din fonduri europene, cât şi din buget, pentru personalul sanitar.

",Să vorbim despre ceea ce este chiar mai important decât criza politică şi anume de sănătate. Despre faptul că mergem mai departe cu proiectele mai importante legate de SMURD. Urmează partea de spitale, urmează să găsim soluţii, cât mai mult din fonduri europene, dar şi din buget, pentru personalul din sănătate. Asta este pronblema numărul unu. Sigur, criza politica este criza politică şi o să ieşim din ea", a declarat Ponta.

Premierul a precizat că vor fi construite trei spitale regionale la Iaşi, Craiova şi Cluj: ,,Le-am pus pe fonduri europene, că nu avem bani de mai multe. Pentru ele avem în noul exerciţiu 500 milioane euro'.

Întrebat de jurnalişti dacă se poate vorbi despre o criză politică în România, premierul a răspuns: ,,Evident că este, da, evident'. De asemenea, întrebat dacă mai crede în lacrimile preşedintelui Traian Băsescu, şeful Guvernului a răspuns: ,,Nu mai cred din 2004'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ