Mircea Geoană: De mâine se va pune punct experimentului nefericit - coabitarea politică

| 16 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat cu încrederea că se va pune punct 'unui experiment nefericit pentru România' - coabitarea politică.

"Am venit cu bucurie la vot, din trei motive - în primul rând pentru că punem punct unui regim politic, care a fost printre cele mai agresive şi nocive pe care le-a avut această ţară şi într-un fel, ceea ce am fost împiedicaţi să facem prin vot în 2009 şi 2012, se întâmplă în sfârşit acum. O a doua mare bucurie este legată de ceea ce pare să fie o participare masivă la vot, este un lucru bun, românii par să redescopere avantajele şi obligaţiile democraţiei şi sper ca şi în ţară şi în străinătate această participare să fie considerabilă, pentru a putea să redăm alegerilor şi sistemului de vot din România întreaga legitimitate şi forţă pe care o democraţie trebuie să o demonstreze', a spus Geoană, care a venit la vot însoţit de soţia sa, Mihaela.

Totodată, Înaltul Reprezentant al Prim-ministrului pentru promovarea proiectelor economice strategice şi de diplomaţie publică a arătat că a votat cu bucuria şi cu încrederea faptului că, începând de mâine, se va pune punct 'acestui experiment nefericit care se numeşte coabitarea politică în România'.

'Sunt convins că vom avea un preşedinte în jurul căruia ne vom putea uni şi care să poată să ne unească, un preşedinte care să lucreze în echipă, ca partener şi nu ca adversar cu prim-ministrului şi cu Guvernul pe care îl va desemna. Şi sper că ne vom putea întoarce, dincolo de pasiunea şi de patima acestei zile foarte încărcate de miză şi de emoţie, la adevăratele probleme ale ţării, care sunt cele de natură economică, socială, şi, da, la reputaţia şi respectul de care ne bucurăm noi şi românii în străinătate', a explicat Geoană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

67 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 03:29
www.candipharm.com/
Test, just a test
https://www.candipharm.com/#
15 mai, 23:08
bdegutdf
ipndlpgefyza
order modafinil 100mg pills buy modafinil 100mg modafinil 200mg for sale
10 mai, 23:45
mfbnnehf
ktofesknxnyx
provigil 200mg over the counter
10 mai, 05:46
tqpvnhre
wlkjkyktsldj
order modafinil 100mg for sale
16 dec, 20:09
how to buy zithromax online
fhzvgkialxes
zithromax 250mg where can i purchase zithromax

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ